Хто вийшов заміж, а хто зник з медіапростору: як склалася доля усіх переможниць “Холостяка”

Новий 12-й сезон “Холостяка” вийде в Україні незабаром.

Проте чи склалося життя переможниць попередніх 11 сезонів проєкту? Хто з дівчат залишилися з обранцем, а хто знайшов інше кохання, дізнавайтеся в матеріалі.

Перший сезон романтичного реаліті вийшов 2011 року. І переможниця Олександра Шульгіна боролася за завидного партнера Макса Чмерковського. Після фіналу пара протрималася разом не більше місяця. За їхніми словами, вони розчарувалися одне в одному. Зараз Шульгіна йога-тренер та коуч для жінок, написала книгу, щаслива в особистому житті й у червні стала мамою, пише НВ.

Другий “холостяк” Френсіс Метью, який був родичем родини Романових, подарував каблучку Олені Рясновій. Пара прожила разом у Києві, проте швидко розійшлася. Ряснова незабаром вийшла заміж за мешканця Запоріжжя. І відтоді веде непублічний спосіб життя.

Пластичний хірург Андрій Іскорнєв у третьому сезоні обрав Анну Козир. Однак їхні стосунки тривали недовго. Анна почала займатися музикою, акторством, а також писати пісні. 2019 року вийшла заміж, а 2022-го повідомила, що має народжувати цієї осені.

У четвертому сезоні “Холостяка” перемогу здобула Анна Селюкова. Однак роман із Костянтином Євтушенком теж тривали недовго. Незабаром вони спілкувалися тільки по СМС. Але потім Селюкова зустріла чемпіона з покера. Вона стала активнішою в соцмережах, а всі почали захоплюватися її коханим.

Футболіст Сергій Мельник у п’ятому сезоні обрав Марину Кіщук. Однак його спосіб життя і постійні подорожі негативно вплинули на стосунки. Через деякий пара змушена була розійтися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній “холостяк” повінчався з дружиною: ніжні фото пари

У шостому сезоні перемогла Альона Лесик. Тоді вона з Іраклі Макацарія були разом близько року. Але згодом розірвали стосунки. Лесик продовжила модельну кар’єру.

Плавець Дмитро Черкасов і переможниця сьомого сезону Ліда Немченко розійшлися дуже швидко. Ініціаторкою була саме дівчина. Немченко після проєкту веде непублічний спосіб життя.

Рожден Анусі обрав Іванну Гончарук у восьмому сезоні. Пара не знайшла спільну мову одразу після зйомок. Дівчина має власний бізнес із організації свят. А незабаром після шоу знайшла своє кохання та вийшла заміж, пізніше народила дитину.

Єдиною переможницею “Холостяка”, яка знайшли кохання у дев’ятому сезоні проєкті й вийшла заміж за Нікіту Добриніна, стала Дар’я Квіткова. Вона народила сина Лева коханому.

Модель і спортсменку Дашу Ульянову обрав пілот Макс Михайлюк. Але вони розійшлися протягом місяця після закінчення зйомок через розбіжності у ставленні до стосунків. Ульянова не афішує своє особисте життя. А Михайлюк одружився з дівчиною, з якою познайомився в Instagram.

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан більше року була із харківським бізнесменом Михайлом Заливакою. Пара була щаслива, про повторювали в інтерв’ю. Проте цього літа пара оголосила про розрив стосунків без пояснень.

Перший випуск “Холостяка-12” з Алексом Топольським вийде на екрани восени. Прем’єра шоу мала відбутися 4 березня, але через розв’язану Росією повномасштабну війну шоу перенесли.

Топольський українець, який побудував бізнес у США. Народився і виріс у Львові. Після закінчення університету переїхав в Америку. Зараз живе в Маямі й займається нерухомістю. Але бізнесмен зізнавався, що так і не зміг “знайти рідну душу”.