Скільки б м’яса не прийшло – нічого вже не зміниться: прикордонники звернулися до мобілізованих росіян

Прикордонники

Повномасштабна війна росії проти України

З великою ймовірністю свіжі громадяни рф – повернуться додому в чорному пакеті. Але є варіанти

Українські прикордонники записали звернення до росіян. Вони розповіли про втрати окупаційного війська на війні та додали, що на нових мобілізованих – в Україні чекає лише смерть.

Відео оприлюднили на YouTube-каналі Державної прикордонної служби.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Наші воїни наголосили, що не віддадуть загарбникам жодного метра землі.

“Громадяни росії, ваша “спеціальна військова операція” на три дні – затягнулася. І ваш бункерний лідер оголосив утилізацію… вибачте, мобілізацію. Але за сім місяців війни ви повинні були зрозуміти, що ми не віддамо вам ані метра нашої землі”, – зазначили прикордонники.

Вони нагадали про щонайменше 60 тисяч перетворених у добрива рашистів. І запевнили, що “скільки б ще м’яса не прийшло в Україну” – це вже нічого не змінить.

“Пам’ятаєте, як у день “побєдобєсія” ви виходили з гаслами “можемо повторити”? Що ж, тепер у вас є така можливість. Але у нас для вас погана новина: з великою ймовірністю ви повернетеся додому в чорному пакеті. Але є й хороша: ваша дружина, мати чи батько отримають білу “Ладу”, – іронічно підмітили у ДПСУ.

Тож аби не закінчити життя так марно – закликали росіян уникати уникати мобілізації або ж якнайшвидше здаватися у полон.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, до кінця вересня на росії змогли призвати за “частковою мобілізацією” понад 100 тис. осіб.