“Буряти злетіли у повітря, в окупантів паніка” – на Луганщині сталася “бавовна”

У селищі Нижня Дуванка Сватівського району на Луганщині пролунав вибух.

Про це в ефірі телемарафону повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. Внаслідок вибуху окупанти понесли важкі втрати.

За словами чиновника, у поки що окупованому населеному пункті “в повітря злетіли” буряти. Гайдай наголосив, що деокупація Луганщини розпочнеться найближчим часом.

“Сьогодні у Нижній Дуванці, це біля Сватового, буряти розлетілися і шматками висять зараз на деревах. Щось вони там знову курили не там, де треба, чи там де треба”, розповів Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі Торське на Донеччині вже майорить український прапор

Він зазначив, що настрої окупантів у регіоні панічні вони шоковані швидкістю наступу українських військ.

Він також повідомив, що на нещодавно звільнених ЗСУ ділянках дуже багато загиблих окупантів.

“Можливо навіть в росіян працювали загороджувальні загони, щоб ніхто не втікав із фронту”, – висловив думку голова обласної військової адміністрації.

Водночас Гайдай зазначив, що успіхи ЗСУ на фронті не даються їм легко. Росіяни опираються, тому кожен метр української землі дається нашим військовим значною ціною.

Перед звільненням населеного пункту Лиман окремі підрозділи противника намагалися відійти вглиб тимчасово окупованих територій.

Завдяки успіхам Сил оборони, на окремих напрямках відзначено зниження рівня морально-психологічного стану ворожого особового складу, що призводить до численних випадків здачі військовослужбовців в полон та залишення своїх позицій, повідомив Генштаб ЗСУ 2 жовтня.