Звільнення Лиману: російські війська тікають углиб тимчасово захоплених територій

Перед звільненням населеного пункту Лиман окремі підрозділи противника намагалися відійти вглиб тимчасово окупованих територій.

Завдяки успіхам Сил оборони, на окремих напрямках відзначено зниження рівня морально-психологічного стану ворожого особового складу, що призводить до численних випадків здачі військовослужбовців в полон та залишення своїх позицій. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ повністю очистили Лиман від загарбників

Зокрема, у п’ятницю, 30 вересня, в районі населеного пункту Щастя була виявлена колона із цивільних автомобілів та мікроавтобусів, в якій налічувалось понад 200 військовослужбовців зі складу 2-го армійського корпусу російських окупаційних військ.

“Також негативно впливають на військовослужбовців збройних сил Російської Федерації затримки та зниження рівня обіцяних виплат за участь у так званій “спеціальній військовій операції” на території України”, – наголосили у Генштабі.

Збройні сили України розгорнули український прапор біля селища Торське у Донецькій області.

Відповідним фото поділився активіст Сергій Стерненко в Telegram. Поки невідомо, чи звільнили селище від окупантів.

В американському Інституті вивчення війни (ISW) на тлі оточення українськими військовими російського угруповання в Лимані повідомляли, що дорога Торське Дробишеве, яку перерізали ЗСУ, була останнім маршрутом постачання та можливого відходу для підрозділів РФ, що утримують лінію на захід від Лиману.