Зеленський подякував президентам країн, які підтримують членство України в НАТО

Президент України Володимир Зеленський подякував лідерам країн НАТО, які висловили підтримку вступу України до Альянсу.

Глава держави також подякував країнам Центральної та Східної Європи за засудження спроби РФ анексувати території України. Свою подяку Зеленський опублікував у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ повністю очистили Лиман від загарбників

“Щиро вдячний нашим добрим сусідам країнам Центральної та Східної Європи за підтримку членства України в НАТО й засудження спроби РФ анексувати території України”, написав президент.

У повідомленні він згадав президента Естонії Алара Каріса, президента Латвії Еґілса Левітса, президента Литви Ґітанаса Науседу, президента Північної Македонії Стево Пендаровські, президента Чорногорії Міло Джукановича, президента Польщі Анджея Дуду, президента Румунії Клауса Йоґанніса, президентку Словаччини Зузану Чапутову і президента Чехії Мілоша Земана.

У День територіальної оборони України президент Володимир Зеленський зустрівся з військовослужбовцями Сил територіальної оборони ЗСУ та вручив їм державні нагороди.

Глава держави наголосив, що сили ТРО у війні за незалежність нашої країни демонструють всенародний характер українського спротиву.