Ніч під звуки ракет: по Одещині вдарили “Іскандерами”, по Миколаєву – з С-300, а Дніпропетровщині – з “Градів” (Відео)

Обстріл Миколаєва

Повномасштабна війна росії проти України

Попри численні обстріли – люди дивом не постраждали

Ракетний удар по Одещині завдали росіяни на світанку. За даними Оперативного командування “Південь”, по регіону вгатили двома ракетами – імовірно, це були “Іскандери”. Минулось без жертв.

“Влучено в об’єкт промислової інфраструктури, пошкоджено електропідстанцію, кілька навколишніх будівель. В одному з приватних гаражів спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідовано. Головне – без людських втрат. Дякую усіх хто зберігає інформаційну гігієну”, – зазначив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Миколаїв обстріляли ракетами з комплексу С-300. За даними міського голови Олександра Сєнкевича, рашисти поцілили в житловий будинок.

Люди не постраждали. Зруйновані квартири на двох верхніх поверхах. Пошкоджені також автівки, які були припарковані у дворі. У навколишніх будинках повилітали вікна. На місці влучання працюють комунальники. Проїзд вулицею поки що перекритий.

Ніч під звуки ворожих ракет минула і на Дніпропетровщині. Окупанти вдарили по двох районах – Нікопольському та Синельниківському, повідомив очільник обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Найбільше дісталося Нікополю. По ньому окупанти випустили 30 снарядів важкої артилерії та “Градів”. Місцеві не постраждали. Понівечені приватні будинки, господарчі споруди, кафе та готель. Понад 1 тис. сімей залишилися без світла. Енергетики нині лагодять лінію електропередач.

Нагадаємо, напередодні кацапи завдали ракетного удару по гуманітарній колоні в Запоріжжі: кількість загиблих сягнула 30 осіб, ще 88 було поранено.

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.