Лише в стрінгах. Оголені Сердючка та її “мама” зібралася на Щекавицю

Артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, разом зі сценічною “матір’ю” Інною Білоконь показалися оголені.

Він опублікував фото, на якому він та його “мати” позують біля стіни в одних стрінгах. На Сердючці була ще зірка на голові, а на її мамі” хустка. Поділився кадром в Instagram.

“Ми майже на місці…” підписала фото Сердючка і відмітила гору Щекавицю в Києві.

Мережею шириться жарт про цю гору після погроз Путіна застосувати ядерну зброю на території України. Користувачі соцмереж почали фантазувати, як і де вони проведуть останні хвилини свого життя. Однією з ідей було провести оргію на вершині Щекавиця. Ідея породила чимало жартів та мемів в мережі.

Підписники Данилка також відреагували на допис в коментарях:

“Для тих, хто не зможе приєднатися, буде онлайн трансляція. Супутник тільки для цього і купили”, “Дякую за посмішку в ці часи”, “Вєрка, це легенда, все ближче і ближче до людей. Шкода, що за таких обставин”, “Викличте пожежну безпеку, тому що це дуже гаряче”, “Обкладинка нового альбому”.

Артист Андрій Данилко дав благодійний концерт у Ризі. Виступ відбувся на концертному майданчику Wondersala. Разом з Данилком фани танцювали і співали попри дощ.

В образі Вєрки Сердючки Данилко виконав свої хіти “Я не поняла”, “Dolce Gabbana”, “Гоп-гоп”, “Гуляночка”, “Є пропозиція”, “Хорошо”, “Чита-дрита”.