Виставка хризантем повертається у столичний парк Співоче

7 жовтня в Печерському ландшафтному парку Співоче розпочнеться осіння виставка квітів. Сотні тисяч бутонів яскравих хризантем вже чекають на відвідувачів. Жителів Києва та внутрішньо переміщених осіб запрошують насолодитися різнобарвними квітковими композиціями, яскравими фотозонами, а також зонами відпочинку й дозвілля.

Тематику цьогорічної виставки поки що тримають у секреті. Але організатори запевняють, що вона обов’язково допоможе відчути кожному гостю позитивні емоції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демони у замку, вухатий домовик і привид Сулими: що приховують містичні будинки Києва та який вигляд мають

За словами організаторів, виставка хризантем триватиме до 30 жовтня. Придбати квитки можна на офіційному сайті або на касі парку Співоче.

Часи роботи виставки: 10:00 19:00.

Вартість квитків: 100 грн для дорослих, 25 грн дитячий.

Важливо: вхід для пенсіонерів, людей з інвалідністю IIII категорій і представників ЗСУ безплатний. Вхід для ВПО (для дорослих) з 50% знижкою.

Потрібно докласти небагато зусиль, щоб хризантеми пережили зиму в саду й цвіли щоосені.

Хризантеми необхідно правильно посадити. Ґрунт має бути добре дренованим. Рослини найчастіше вбиває не холод, а лід навколо коріння. Це відбувається, якщо вони посаджені в ґрунт, що накопичує воду.