“Контролюємо ситуацію”: Зеленський зібрав Ставку Верховного Головнокомандувача

Володимир Зеленський

Повномасштабна війна росії проти України

Військово-політичне керівництво обговорило подальший план визволення територій України

Президент України Володимир Зеленський у п’ятницю, 30 вересня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Про це повідомляє сайт глави держави.

У засіданні взяли участь міністр оборони Олексій Резніков, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, очільник МЗС Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, керівники силових відомств, правоохоронних органів та сил логістики, а також керівник Офісу президента Андрій Єрмак і секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

У режимі відеозв’язку було присутнє командування на різних напрямках. Учасники заслухали доповіді командувачів військ оперативних напрямків про актуальну ситуацію на окремих  фронту.

“По-перше, заслухали доповіді командувачів військ оперативних напрямків. По-друге, розглянули подальший план звільнення наших територій. По-третє, проаналізували можливі дії супротивника в найближчій перспективі. По-четверте, опрацювали питання забезпечення зброєю й боєприпасами нашого війська на найбільш гарячих напрямках. Ми контролюємо ситуацію. Все буде Україна”, – зазначив сам Зеленський у соцмережах.

Нагадаємо, пізніше сьогодні має відбутися термінове засідання РНБО, на якому ухвалять важливі, фундаментальні для нашої країни рішення.

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.