На Житомирщині трьом лісівникам, які захищають Україну на передовій, видали квартири (Відео)

Будиночок

Розташовані квартири на базі Гладковицького лісового господарства

Три двокімнатні квартири на Житомирщині отримали члени родин лісівників, які нині захищають Україну у складі Збройних Сил.

Розташовані вони на базі Гладковицького лісового господарства. Раніше це були старі приміщення лісництва. Тепер житло повністю готове для проживання. Там зробили сучасний ремонт, проклали комунікації. Квартири укомплектували сучасними меблями та побутовою технікою. Таким чином лісівники вирішили підтримати своїх. Це стало несподіванкою для родин нових власників.

“Несподівано, але він радий за це. Це неймовірна звістка для нього, вона непередбачувана, не віриться, що таке це можливо сьогодні, як іде війна. Хай жениться, він у нас холостий, хай шукає собі дружину, хай Бог їм в поміч”, – радіє мати військового Валентина Шваб.

“Це було старе приміщення лісництва, яке частина не використовувалось і переобладналось у службові квартири. Для того, щоб наші військові, які сьогодні захищають нашу незалежність, розуміли, що ми працюємо пліч-о-пліч і в тилу робимо для них добру справу – було капітально відремонтовано цих три квартири”, – розповідає начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Сахнюк.

Читайте також: Україна вимагатиме від росії щонайменше $300 млрд репарацій – цього не вистачить на відновлення країни

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.