Ракетний удар по гуманітарній колоні в Запоріжжі – у мережі опублікували перші кадри з місця трагедії

рашисти обстріляли Запоріжжя

Повномасштабна війна росії проти України

Серед постраждалих є мелітопольці

Вранці 30 вересня окупанти завдали ракетного удару по колоні авто цивільних людей у Запоріжжі. Внаслідок цього є жертви. Люди саме чекали на виїзд із Запоріжжя в сторону тимчасово окупованих територій. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у Telegram. 

За словами Федорова, люди щодня виїжджають з обласного центру, щоб підтримати своїх родичів, передати життєво важливі ліки мирному населенню і повернутись назад.

“Поки що неможливо навіть полічити кількість загиблих та поранених людей. Серед постраждалих зокрема й мелітопольці. Не пробачимо”, – зазначив Федоров.

Нині на місці працюють рятувальники, медики, усі відповідні служби.

Як повідомляв 5.UA, сьогодні зранку рашисти вдарили ракетами по гуманітарній колоні на виїзді із Запоріжжя. За попередніми даними, частину ракет запустили з колишнього Токмацького району. Ворог завдав ракетного удару по цивільній гуманітарній колоні на виїзді з обласного центру. Люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу.

Нагадаємо, попередні ракетний обстріл Запоріжжя стався ввечері 28 вересня. Тоді ворог випустив по Запоріжжю та Дніпропетровщині щонайменше 5 ракет. Майже усі збила ППО. Вночі вибухи знову повторились. 

Крім того, рашисти ракетами “Іскандер” вдарили по Дніпру. Одна людина загинула, 5 поранено – палало транспортне підприємство. Загалом згоріло понад 100 міських автобусів.

Нагадаємо, вночі у Миколаєві й на околицях пролунала серія вибухів. Одна з ракет влучила в багатоповерхівку, мешканці опинилися під завалами.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.