Ракетний удар рашистів по гуманітарній колоні в Запоріжжі: уже відомо про 23 загиблих та 28 поранених

Ракетний удар по Запоріжжю

Повномасштабна війна росії проти України

Всі загиблі і посттрадалі – цивільні

Внаслідок ракетного удару рашистів по гуманітарній колоні в Запоріжжі уже відомо про 23 загиблих та 28 поранених. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Олександр Старух у Telegram.

“Наразі відомо щодо 23 загиблих та 28 поранених. Всі цивільні люди, наші земляки. Горіть в пеклі, кляті рашисти!” – написав Старух.

Як повідомляв 5.UA, сьогодні зранку рашисти вдарили ракетами по гуманітарній колоні на виїзді із Запоріжжя. За попередніми даними, частину ракет запустили з колишнього Токмацького району. Ворог завдав ракетного удару по цивільній гуманітарній колоні на виїзді з обласного центру. Люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу.

Нагадаємо, попередні ракетний обстріл Запоріжжя стався ввечері 28 вересня. Тоді ворог випустив по Запоріжжю та Дніпропетровщині щонайменше 5 ракет. Майже усі збила ППО. Вночі вибухи знову повторились. 

Крім того, рашисти ракетами “Іскандер” вдарили по Дніпру. Одна людина загинула, 5 поранено – палало транспортне підприємство. Загалом згоріло понад 100 міських автобусів.

Нагадаємо, вночі у Миколаєві й на околицях пролунала серія вибухів. Одна з ракет влучила в багатоповерхівку, мешканці опинилися під завалами.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.