Тіла важко ідентифікувати: нові подробиці ракетного удару по Дніпру

Удар російських ракет по Дніпру в ніч на 29 вересня припав на ринок-барахолку біля автовокзалу.

У результаті влучання деякі тіла загиблих були дефрагментовані, їх важко ідентифікувати, повідомив міський голова Борис Філатов у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни ударили ракетами по Кривому Рогу. У Дніпрі працює ППО

“Минулого разу вони (армія РФ. Gazeta.ua) розвалили Троїцький ринок, а цього разу барахолку біля автовокзалу, куди я сам іноді ходив купувати всякий мотлох. Від гайкових ключів до гасів. Минулого разу вони влупили в приватний будинок у Рибальському, сьогодні у селище в районі проспекту Металургів. Жодних військових цілей”, написав він.

За словами Філатова, на місці події працюють рятувальники, поліція, комунальники й журналісти.

Росіяни цієї ночі поцілили ракетами в житлові квартали Дніпра. Загинули щонайменше три мирні людини, серед них дитина. Ще п’ятеро цивільних поранені. Серед них 12-річна дівчинка, повідомила місцева влада.

Кількість жертв може зростили, оскільки під завалами ще можуть бути діти. У місті пошкоджені понад 60 приватних будинків і кілька багатоповерхових.

Уранці 29 вересня атака на Дніпропетровську область повторилася. Під ворожим обстрілом опинився Криворізький район. Його накрили забороненими касетними снарядами з “Ураганів”. Поцілили в промислову інфраструктуру в Зеленодольській громаді. Відомо про 15 поранених осіб, шестеро з них у важкому стані.