“Ви нам не потрібні”: окупанти скаржаться, що командування кинуло їх на вірну смерть

Російські окупанти скаржаться на те, що командування кидає їх на вірну загибель, займатися ними не має наміру і єдине, що радить – бігти, “як хочете”.

Так, дружина військовослужбовця так званої ДНР під час розмови з чоловіком скаржиться, що не може зв’язатися з сином, який теж служить в лавах окупаційних військ, повідомляє Головне розвідувальне управління України з посиланням на перехоплення розмови.

“Сина з учорашнього дня, з вечора, він не виходить, він не дзвонить, тому що зв’язку немає. Я не знаю, що там відбувається” – повідомляє мати окупанта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Нах*й з влади знімати цього президента” перехопили чергову істерику окупанта

Вона також зазначила, що змушена отримувати інформацію від “товариша по службі” сина. Той говорив своїй матері, що в районі Єнакієвого їх частина потрапила під потужний обстріл з РСЗВ.

Також у розмові згадується про те, що командування окупантів заявило солдатам, що їхні долі нікого не цікавлять. Тому якщо ЗСУ почнуть наступ, окупантам потрібно тікати будь-якими способами, оскільки рятувати їх ніхто не має наміру.

“Якщо якийсь наступ або відступ, з*бувайтеся, як хочете, ви нам нах*й не потрібні”-процитувала жінка російських офіцерів.

У раніше перехопленій розмові російські окупанти розповідали своїм рідним, що в Росії через оголошення мобілізації “мало не переворот”.

А ще один військовий так званої ЛДНР поскаржився на ставлення до його підрозділів на фронті з боку росіян. За його словами, росіяни розглядають війська бойовиків, як гарматне м’ясо і вічно кидають їх на найнебезпечніші ділянки фронту.