російських курсантів-першокурсників збираються відправити на фронт – ГУР

поховані рашисти

Повномасштабна війна росії проти України

Батьки курсантів протестують проти відправки своїх дітей на війну – але їх ігнорують

Батьки першокурсників військово-морської академії у російському Санкт-Петербурзі протестують проти відправлення курсантів на війну.

Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Першокурсників військового навчально-наукового центру академії імені Кузнєцова попередили, що вони вирушають до зони бойових дій в Україну. Після місяця навчань у виші – курсантів виселили з казарми, а приміщення передали під потреби мобілізації. Студентів же просто загнали в будівлю без ремонту та вікон.

Щоб не спілкувалися з батьками та не тікали зі служби,  курсантів цілодобово охороняють. А їхні батьки – звернулися до керівництва академії з поясненнями. Проте там родичів першокурсників проігнорували.

Розвідники нагадали, що військові зс рф можуть скласти зброю, здатися в полон і зберегти своє життя.

Як інформував 5.UA, 21 вересня російський диктатор володимир путін повідомив, що в росії оголошено “часткову мобілізацію”. Також відкрито заявив, що готовий використати ядерну зброю.

За словами міністра оборони рф сергія шойгу, мобілізувати збираються 300 тис. резервістів. Водночас у тексті відповідного указу – цієї цифри немає.

Після оголошення “часткової мобілізації” росіяни кинулися тікати до Вірменії, Грузії, Туреччини, Казахстану та інших країн. Авіаквитки були розкуплені буквально за кілька хвилин. На кордоні рф та Грузії утворилися багатокілометрові черги. До КПП навіть приїхав БТР із військовими рф – відловлювати росіян, які не хочуть мобілізовуватися.

Тим часом у Дагестані почали мітингувати проти мобілізації.

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.