Кіт Степан повернувся в Україну із французькою подругою й звернувся до Брітні Спірс

Кіт Степан з Харкова розповів про повернення в Україну та поповнення у котячій родині.

Пухнастий блогер долучився до ранкової програми “Сніданок з 1+1”. Ведучі Юрій Горбунов та Людмила Барбір поспілкувались зі Степаном й розпитали про повернення додому та поповнення в його родині. Кіт традиційно заговорив голосом ведучого Руслана Сенічкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий кіт Степан повернувся в Україну й звернувся до підписників

Степан розповів, що за час перебування за кордоном він схуд на 1,5 кг. Говорить, що вік вже дається взнаки. Проте він дуже радий повернутись в Україну.

“На рідній землі в Україні і повітря краще. Тому не переживайте скоро повернуся у форму”, – запевнив кіт.

Окрім того, Степан зізнався, що тепер є не єдиним улюбленцем для своєї господарки Анни. У Франції родину поповнила ще одна кішка, яку назвали Стефанія.

“Хазяйка каже, що таке ім’я вона отримала на честь нашої пісні, яка перемогла на Євробаченні-2022. І тепер у нашому домі вісім лапок, два хвостики та багато вусиків”, – каже Степан.

Кіт також звернувся до американської співачки Брітні Спірс, яка свого часу привернула увагу до українського кота усієї світової спільноти.

Степан заявив, що досі очікує на її повідомлення і висловив їй слова любові та вдячності.

Кіт Степан з Харкова повернувся в Україну з Європи. Там він ховався від щоденних російських обстрілів і бомбардувань рідного міста.

Пухнастий блогер з власницею Анною зупинився у Львові. Він уже оголосив збирання коштів на допомогу тваринам, які постраждали від війни в Україні.