“Хочу творити заради нього” – росіяни розстріляли чоловіка української співачки

Виконавиця ULTRA через майже пів року зізналася, за яких обставин російські окупанти вбили її чоловіка.

Під час стрілянини співачка й сама ледь не загинула від російських куль. Відтоді життя і творчість артистки розділилося навпіл, сказала вона в інтерв’ю ТСН.

“Як і всі, ми довго вагалися залишатися вдома або виїжджати. Я декілька разів збирала та розбирала речі. Кожну хвилину читала новини. Але коли почався бій на Житомирській трасі, стало дуже страшно і ми вирішили виїхати з Києва. Я пам’ятаю кожен момент того дня”, емоційно розповіла артистка.

Пара зібрала речі і вирушила на виїзд з Києва. Вони збиралися потрапити до Молдови. Однак дорогою, а саме на трасі біля Білої Церкви, розпочалась стрілянина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Найкращі відважні Герої”: Тарас Тополя повідомив про загибель побратимів, з якими служив

“Мій чоловік зупинився на узбіччі. Я їхала за ним в іншій машині і також зупинилася. Одразу зателефонувала йому, попросила лягти на підлогу. У відповідь він сказав мені: “Міло, я тебе кохаю. Я хочу жити. Мене вбивають”. Потім, я телефонувала знов і знов. Але вже ніхто не відповідав… Я чула постріли, один за одним. А сама лежала, здригаючись на підлозі свого авто, з надією, що все добре, що мій коханий не відповідає, бо телефон вже не з ним. Я телефонувала знов і знов. Але відповіді не було. Потім я зрозуміла, що кулі летять по моїй машині. Але що ж я могла зробити? Закриваючись подушками кричала, у сльозах, дзвонила батьку, прощаючись з ним… Потім настала тиша. І я вийшла з машини, розуміючи, що мого чоловіка вбили…Це був найжахливіший момент у моєму житті. Я не розуміла, як так сталося, чому він, чому я залишилася жива”, пригадала ULTRA.

Після піврічної паузи артистка взялась до творчості та готова виконати мрію чоловіка зробити їхні пісні відомими на усю країну та Європу.

“Зараз пройшло вже більш як пів року, як сталася ця трагедія. І я зрозуміла, що я хочу жити і творити заради нього. Мій чоловік був також музикантом, людиною, як писала тексти, музику і аранжування до моїх пісень. Він дуже хотів, аби наші пісні співала вся Україна і Європа”, додала ULTRA.

Український актор та переможець “Танців з зірками” Артур Логай був у Києві, коли розпочалося повномасштабне вторгнення.

Актор вивіз родину на західну Україну і зайнявся волонтерством. З часом до них приїхала теща та подруга, які страждали від обстрілів.