Посольство США у москві закликало своїх громадян негайно залишити росію

Прапор США

Повномасштабна війна росії проти України

Через оголочерез оголошену в росії мобілізацію осіб з подвійним громадянством можуть забрати до арміїшену в росії мобілізацію осіб з подвійним громадянством можуть забрати до армії

Посольство США в Москві закликало своїх громадян негайно залишити території росії. Про це повідомляє посольство США у рф. 

“Громадяни США не повинні їздити до росії, а ті, хто проживає або подорожує у рф, повинні негайно її залишити, поки залишаються обмежені можливості для комерційних поїздок”, – закликали у посольстві. 

У диппредставництві додали, що через оголошену в росії мобілізацію осіб з подвійним громадянством можуть забрати до армії.

Посольство США наголосило, що його можливості надання допомоги американським громадянам серйозно обмежені, а умови, включаючи транспортні можливості, можуть раптово стати ще більш обмеженими. 

“Якщо ви хочете виїхати з росії, вам слід якнайшвидше самостійно вжити заходів”, – заявили у посольстві США.

Як інформував 5.UA, 21 вересня російський диктатор володимир путін повідомив, що в росії оголошено часткову мобілізацію. путін також відкрито заявив, що готовий використати ядерну зброю. 

За словами міністра оборони рф Сергія Шойгу, мобілізувати збираються 300 тис. резервістів. У тексті указу цього немає. Натомість є ось цей загадковий сьомий пункт, який, власне, і стосується кількості мобілізованих, і він досі неопублікований. Офіційно про його зміст сказали лише те, що в ньому йдеться про кількість людей, які можуть бути призвані в армію.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.