Україну обстррілювали з танків, мінометів і ствольної артилерії – що відомо

Російські окупанти вчергове обстріляли територію України.

Обстрілювати з танків, мінометів і ствольної артилерії, повідомляє Генштаб у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти двічі масовано обстріляли Миколаїв із РСЗВ: фото і відео наслідків

“На Сіверському напрямку у районах населених пунктів Гута-Студенецька, Михайлове, Соснівка й Старосілля Чернігівської області, Проходи й Нова Гута Сумської області”, ідеться в повідомленні

На Слобожанському напрямку обстріли були в районах п’яти населених пунктів. На Краматорському напрямку семи.

Стріляли в районах семи населених пунктів на Бахмутському напрямку. На Авдіївському напрямку теж стріляли в районах семи селищ.

На Новопавлівському напрямку постраждали п’ять населених пунктів. На Запорізькому напрямку обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів.

“На Південнобузькому напрямку вогневого ураження з танків, мінометів і ствольної артилерії зазнали понад 35 населених пунктів вздовж лінії зіткнення. З метою ведення розвідки, коригування вогню та ударів по об’єктах цивільної інфраструктури ворог здійснив понад 50 вильотів БпЛА, зокрема іранського виробництва Shahed-136”, повідомляють у Генштабі.

На Волинському й Поліському напрямках без змін.

Російські окупанти продовжують терор мирного населення Миколаєва з областю. Вчергове обстріляли місто зранку 26 вересня. За попередньою інформацією, загарбники завдали удару по промисловій зоні на околицях Миколаєва.

Загарбники намагаються відновити втрачені позиції на окремих напрямках.

Також обстрілюють позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, ведуть повітряну розвідку й гатять по цивільній інфраструктурі й житлових будинках. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 26 вересня.