ЗСУ “приземлили” чотири літаки окупантів

За поточну добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Петропавлівка, Виїмка, Бахмутське, Зайцеве, Опитне, Одрадівка, Невельське та Новомихайлівка.

Для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони завдала 19 ударів. Підтверджено ураження 14 районів зосередження живої сили і військової техніки противника та п’ятьох позицій зенітних ракетних комплексів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побудинкові обході й пости на дорогах Генштаб ЗСУ повідомив про ситуацію з мобілізацією в РФ

“Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони знищили чотири літаки (Су-25, два Су-30 та один Су-34), п’ять БпЛА та крилату ракету окупантів. Ракетні війська і артилерія, зокрема, уразили чотири пункти управління, понад 10 районів зосередження живої сили та техніки противника, три позиції протиповітряної оборони та чотири склади з боєприпасами”, повідомили у Генштабі 24 вересня.

Противник продовжує зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області та утриманні захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони на окремих напрямках.

Обстрілює позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, веде повітряну розвідку та намагається відновити втрачені позиції на окремих напрямках.