Затриманий на хабарі нардеп від “Слуги народу” викинув обвинувальний акт з вікна власної автівки – ЗМІ (Відео)

автомобіль, автомобілі, затор

Відповідне відео з’явилося на офіційному сайті НАБУ

У ЗМІ розповіли, що нардеп від “Слуги народу”, який був затриманий на хабарі, викинув із власної автівки обвинувальний акт. Про це повідомляє видання “Букви”.

“Сьогодні, 23 вересня 2022 року, НАБУ і САП скерували до суду справу стосовно чинного народного депутата України за обвинуваченням в одержанні 558 тис. грн неправомірної вигоди. Натомість підозрюваний відмовився отримувати обвинувальний акт й викинув його із власної автівки”, – мовиться в ЗМІ.

Відповідне відео з’явилося на офіційному сайті Національного антикорупційного бюро України.

“На відео вручення обвинувального акта, оприлюдненому НАБУ, видно, що підозрюваний відмовляється його отримувати, а згодом викидає із вікна позашляховика Toyota, на якому їде з місця події”, – розповіли в ЗМІ.

В НАБУ не називають прізвище депутата. Проте, за словами видання “Цензор.НЕТ”: “викладені у повідомленні обставини справи вказують на народного депутата від партії “Слуга народу” Сергія Кузьміних”.

Нагадаємо, раніше, 7 лютого, НАБУ затримало нардепа Кузьміних. 

Як повідомляв 5.UA, 3 лютого НАБУ оголосило в розшук нардепа-“слугу” Кузьміних.

НАБУ і САП закликають народного депутата від президентської “Слуги народу” Сергія Кузьміних, якого раніше викрили на хабарі, припинити ігнорувати виклики до правоохоронців та не боятися закону. Натомість адвокат “слуги” заявила, що Кузьміних – у лікарні.

Нагадаємо, нардепа “Слуги народу” Сергія Кузьміних затримали під час одержання 558 тис. грн.

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова заявила, що підписала підозру народному депутату від президентської партії “Слуги народу” Сергію Кузьміних, якого раніше НАБУ викрило на хабарі.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.