Партія Путіна, російські військові і “ветерани Башкортостану”: як окупанти проводять “референдуми”

У захопленому Маріуполі окупанти планують “референдум” так званими “комісіями”, до яких увійдуть місцеві колаборанти, представники окупаційних адміністрацій і російські військові.

Загарбники обходитимуть будинки зі списками бажаючих отримати “гуманітарну допомогу”. Місцевим мешканцям заявлятимуть, що “назад дороги немає” і всім, хто брав “гуманітарку”, доведеться голосувати. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони.

У Маріуполі “штаб підготовки до референдуму” розгорнули в одному з торговельних центрів.

Дію “штабу” повністю координують представники російської партії Володимира Путіна “Единая Россия”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не стати “виборцем” в окупантів жителів Херсонщини застерегли

Щоб уникнути ураження артилерією українських Сил оборони, всі центри підготовки до псевдореферендуму на окупованих територіях розміщуються в приміщеннях з великим зосередженням цивільного населення.

“Задля ідеолого-пропагандистської обробки населення окупанти організовують низку заходів “військово-патріотичного виховання”, пише розвідка.

Головна цільова аудиторія місцева молодь, яка в більшості не виявляє інтересу до російської ідеології.

У місті Гола Пристань на Херсонщині пройшов “молодіжний форум” під лозунгом “ми разом із Росією”. Для участі в ньому залучили учнів середніх і старших класів.

У Маріуполі планує відкрити своє відділення всеросійська громадська організація ветеранів “Боевое братство”.

“Ветерани десантно-штурмових підрозділів республіки Башкортостан” звернулась до гауляйтера міста Костянтина Іващенка виділити приміщення для військово-патріотичного клубу “юний десантник ратник” і дитячої навчально-тренувальної бази.