Біля Миколаєва збили п’ять російських дронів-камікадзе

Вночі 23 вересня росіяни вдарили по Миколаєву. Близько 00:35 у місті пролунали вибухи.

За попередніми даними, уражено офісну будівлю об’єкта промислової інфраструктури. Про це повідомив у Telegram голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

У місті також пошкоджено приватні будинки, водогін та електромережі. Детальна інформація уточнюється.

“Силами протиповітряної оборони у Миколаївському та Баштанському районах збито п’ять дронів-камікадзе, скерованих ворогом по позиціях Сил оборони”, зазначив Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Мелітополя пролунав потужний вибух

У Миколаївському районі 22 вересня внаслідок обстрілу села Українка виникла пожежа в житловому будинку. Постраждалих немає.

За інформацією оперативного командування “Південь”, 22 вересня з реактивної системи залпового вогню “Смерч” обстріляно прибережну смугу Куцурубської громади. Постраждалих немає.

У Баштанському районі під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Минулої доби були ворожі обстріли околиць сіл Новоукраїнка та Мурахівка. Обстрілів також зазнало село Висунськ. Там пошкоджено об’єкти інфраструктури, приватні будинки, три об’єкти торгівлі та газовий трубопровід з подальшим займанням. Обійшлось без постраждалих.

Тривають також обстріли населених пунктів Широківської громади. Зокрема, в Широкому пошкоджено житловий будинок, нежитлові господарські підсобні приміщення та сільгосптехніку.

Миколаїв в ніч на 23 вересня знову потрапив під обстріл із зенітно-ракетних комплексів С-300 російських окупантів. Вогонь переналаштованими ракетами окупанти ведуть з території Херсонської області.

У ніч на 22 вересня Миколаїв також піддався масованому ракетному обстрілу з боку російських військ. Обстріл також вівся переналаштованими системами ППО С-300.