Українські воїни відбили наступ окупантів на восьми напрямках і поранили російського генерал-майора – Генштаб

ЗСУ

Повномасштабна війна росії проти України

Щоби поповнити живу силу, росіяни продовжують примусову мобілізацію на тимчасово окупованих територіях

Українські захисники відбили наступ окупантів біля восьми міст, селищ та сіл, звітує Генштаб. А на Луганщині поранений командир 144-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії генерал-майор зс московії Олег Цоков. Усе завдяки влучним ударам ЗСУ біля Сватового.

Щоби поповнити живу силу, росіяни продовжують примусову мобілізацію на тимчасово окупованих територіях. У Горлівці загарбники затримали та забрали на військову службу десятьох чоловіків. Крім того, безуспішно намагалися завербувати в’язнів Луганського СІЗО. У Криму резервістів планують набирати із працівників приватних охоронних підприємств, які мають досвід військової служби.

Підрозділи Сил оборони відбили атаки противника в районах населених пунктів Куп’янськ, Спірне, Майорськ, Зайцеве, Авдіївка, Новомихайлівка, Опитне та Кам’янка.

Противник завдав 4 ракетні та 27 авіаційних ударів, здійснив понад 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Від ворожих ударів постраждало понад 45 населених пунктів. Противник здійснив обстріли з танків, мінометів та артилерії різних калібрів.

Нагадаємо, 5 ворожих дронів-камікадзе збили сили протиповітряної оборони в Миколаївському та Баштанському районах. Українські воїни не дали військовій техніці москолоти пересуватися по Каховському мосту. Також, ЗСУ поцілили в понтонну переправу біля Львового на Херсонщині.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.