“Гради” та артилерія РФ смертельно вдарили по Дніпропетровщині: фото наслідків

Уранці 23 вересня росіяни вкотре накрили вогнем Нікопольський район на Дніпропетровщині.

У Марганці загинули чоловік та жінка. Ще дев’ятеро поранені. Трьох з них рятувальники дістали з-під завалі, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Тelegram.

“Трагічний початок дня з обстрілами та загиблими. На ранок (росіяни. Gazeta.ua) ударили з “Градів” та важкої артилерії по Нікополю та Марганцю. Скерували на мирні міста майже 30 снарядів”, написав він.

У Марганцю внаслідок ворожого удару загорівся будинок. Полум’я вже приборкали. Російські снаряди пошкодили вісім будинків, один зруйнували.

“Через ворожу атаку без світла залишилися 2, 2 тис. родин. Аварійні бригади енергетиків уже лагодять лінії. У Нікополі, попередньо, понівечені 10 будинків”, додав Резніченко.

На місці обстрілів працюють рятувальники та поліція. Масштаби руйнацій уточнюються.

У ніч на 22 вересня росіяни обстріляли Нікопольський і Криворізький райони Дніпропетровщини. Близько півночі ворог накрив “Градами” Нікополь. Випустили по центральних кварталах 20 снарядів. Загинув 35-річний чоловік.

Російські окупанти 21 вересня завдали удару по Нікопольському району. Під обстріл потрапили Червоногригорівська та Марганецька громади.

Пообіді 21 вересня російські окупанти обстріляли Синельниківський район Дніпропетровської області. Є руйнування на сільгосппідприємстві та об’єкті інфраструктури.