Чому день осіннього рівнодення такий важливий для України та українців – гороскоп на 23 вересня

23 вересня день осіннього сонцестояння. У народі його називають днем сили і мудрості. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Не порпайтеся у минулому, зосередьтеся на майбутньому, – каже Максимова. Це особливий день для України та українців. Перед нами відкриються всі двері. Впевнено прокладатимемо свій шлях до успіху. Збройні Сили порадують новими здобутками. Головне у ці дні не сидіти склавши руки. Підтримуйте волонтерів та ЗСУ. Спостерігатиметься криза у людей творчих професій. Займіться справами, що не потребують пошуку нестандартних рішень. Презентації і виставки краще перенести на початок наступного тижня. Охочих відвідати подібні заходи буде небагато. Лінь керуватиме поведінкою людей”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Дослухайтеся до підказок долі. Час позбутися обтяжливих стосунків. Не шкодуйте за втраченим. Скоро життя подарує вам неймовірну зустріч.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Успіх чекає на працьовитих. Виходитимуть із ладу ноутбуки й телефони, підводитиме електронна пошта. Можливі конфлікти через егоїзм. Бажання затьмарять людям розум. Зачекайте із придбанням вживаних авто і техніки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Шукайте додаткову роботу, а не нові засоби економії. Не позичайте гроші у знайомих, бо зіпсуєте стосунки. Приділіть увагу коханим і дітям. Проведіть вечір за переглядом нового мультфільму.

Рак (22 червня – 22 липня)

Досить переобтяжувати голову плітками. Зосередьтеся на навчанні. Вдалим буде похід у перукарню. Нова зачіска пасуватиме.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Добре подумайте, чого бажаєте. Втілювати плани краще після вихідних. Заробітки зростають. Зачекайте з покупкою нерухомості.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Хотітиметься всього й одразу, але на більшість покупок грошей забракне. Через це можете посваритися з батьками та коханими. Представники протилежної статі захоплюватимуться вами. Не давайте їм марних надій, якщо не маєте серйозних намірів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НБУ пояснили причини зростання курсу долара в Україні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Подорож із коханими завершиться серйозними змінами в житті. Не підганяйте їх із рішенням про одруження. Освідчення стане приємним сюрпризом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

За працю отримаєте щедру винагороду. Поверніть борги і поповніть заощадження. Купіть те, про що давно мріяли. Настрій підніме похід по магазинах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Непокоїтимуть неприємні передчуття. Багатьом доведеться змінити плани. Обмежте спілкування з людьми, які створюють вам проблеми. Потішать високі заробітки напередодні вихідних.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Стережіться шахрайства в інтернеті. У магазині перераховуйте решту біля каси. Кохані багато роблять, аби ви почувалися задоволеними. Стаєте чутливими до зміни погодних умов. Головний біль може спровокувати безсоння.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Усе, що відбувається, на краще. Радійте, якщо з вашого життя ідуть ненадійні партнери. Уникайте хабарів.

Риби (21 лютого 20 березня)

Стануть відомі таємниці, які давно вас непокоїли. Зрозумієте, чому стосунки в родині не клеяться. Поруч будуть люди, які допоможуть налагодити ситуацію.

У п’ятницю в більшості областей знову переважатиме волога погода з періодичними дощами. Синоптикиня розповіла, де обійдеться без опадів.