“55 тис. загиблих зс рф. Бажаєте більше?”: Зеленський російською мовою звернувся до росіян

Володимир Зеленський

Повномасштабна війна росії проти України

війна рф проти України для більшості росіян – це вже “не щось там на ТБ”

Рішення путіна про мобілізацію свідчить про те, що російська армія не витримала і посипалася. Про це у вечірньоу зверненні заявив президент України Володимир Зеленський.

Він також звернувся до росіян і закликав їх обрати – або протест проти путінського свавілля, або український полон.

“Поясню російською російською, що відбувається. 55 тисяч російських солдатів загинули на цій війні за півроку. Десятки тисяч поранені, скалічені. Бажаєте більше? Ні? Тоді протестуйте. Боріться. Тікайте. Або здавайтесь в український полон. Це варіанти для вас, щоб вижити”, – сказав глава держави до громадян держави-агресорки.

“Російське рішення про мобілізацію – це відверте визнання того, що їхня кадрова армія, яку десятиліттями готували до загарбання чужого, не витримала й посипалась. І тепер через мобілізацію війна росії проти України для більшості громадян рф – це не щось там на ТБ чи в інтернеті, а те, що ввійшло в кожен російський дім”, – додав він.

Він також зазначив, що саме на факт української сили реагує керівництво росії, яке змінює тактику та намагається втягнути у війну ще більше російських громадян і ресурсів.

Читайте також: Рада ЄС повністю призупинила спрощений візовий режим із рф – що це означає та коли набуває чинності

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.