ЗСУ “насипали” окупантам з артилерії й авіації – знищено чотири пункти управління, позиції ППО та склади БК

Російські окупанти зосереджують зусилля на спробах повної окупації Донецької області та утриманні захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони на окремих напрямках.

Обстрілює позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, не припиняє ведення повітряної розвідки. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десантники розповіли, як били ворога на Харківщині

За поточну добу підрозділи Сил оборони відбили ворожі атаки в районах населених пунктів Куп’янськ, Зайцеве та Новомихайлівка.

“Протягом доби авіація Сил оборони уразила десять районів зосередження живої сили і військової техніки противника та дві позиції зенітних ракетних комплексів. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони знищили два БпЛА окупантів”, ідеться у повідомленні.

Ракетні війська і артилерія за поточну добу завдали вогневого ураження, зокрема, по чотирьох пунктах управління, двох районах зосередження особового складу та військової техніки, трьох позиціях ППО, позиції артилерії, а також трьох складах боєприпасів.

Збройні сили України продовжують тримати оборону на півдні та сході, не даючи російським окупантам просунутися.

Важкі бої точаться на Донбасі. Водночас українські військові просунулися біля Лимана Донецької області. Про це свідчить карта бойових дій від міністерства оборони Великої Британії, опублікована у Twitter 22 вересня.

Водночас у Херсонській області наші захисники мають успіхи на півночі регіону. Наші бійці взяли під вогневий контроль логістичні шляхи ворога.