“Як наші хлопчики пішли вперед – то настрій з’явився”: журналісти “5 каналу” завітали до бабусі, яка живе під обстрілами на Донеччині

журналісти "5 каналу" із місцевою жителькою Галиною

Повномасштабна війна росії проти України

Пані Галина продовжує доглядати за господарством та садити квіти

Тітка Галина проживає у невеличкому містечку Сіверськ, що на Донеччині. Журналісти “5 каналі” завітали до бабусі та розпитали про її побут під час війни. 

“З Галиною та її внуком Данилом ми познайомились під час нашого попереднього приїзду у Сіверськ, коли все довкола свистіло, гриміло і диміло від ворожих прильотів. Саме Даня, якого ми, оглохлі від вибухів, зустріли на вулиці, провів та познайомив нас із своєю бабусею”, – пише Ольга Калиновська.

Пані Галина вже планує перебиратися жити з підвалу у хату. Також продовжує доглядати за господарством та садити квіти. Дуже радіє перемогам ЗСУ на фронті.

“От як погнали їх звідси, то й тихіше. А я оце квітками та розсадою зайнялася. Як наші хлопчики пішли вперед – то настрій з’явився щось робити. А так же ж нічого не хотілося. Нічого. Така тоска була, хоч вмирай”, – каже Галина.

Щодня бабуся живе під потужними обстрілами. У її городі досі лежать уламки чи то ракети чи снаряду, який сапери досі не розмінували бо не розуміють наслідків його підриву.

Нагадаємо, росіяни завдали ракетного удару по підприємству у Краматорську та обстріляли школу мистецтв у Часовому Ярі касетними боєприпасами. 

Як повідомляє 5.ua, окупанти влаштували теракт у людному місці, щоб напередодні псевдореферендуму звинуватити в терорі українську владу.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.