“Я геть зморена” – зірка українських серіалів показала, як лікується від таємничої хвороби

Акторка Катерина Тишкевич поділилася подробицями боротьби з важкою таємничою хворобою в Україні.

Після спроб вилікуватися за кордоном, лікарі порадили їй поїхати на захід країни, що вона й зробила. Там Тишкевич ставлять крапельниці. Про лікування розповіла підписникам в Instagram.

Окрім цього, зірка українських серіалів проходить інші процедури, дихає чистим повітрям та проводить медитації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Двічі у Німеччині побувала у лікарні” зірка “Папіка” зізналася про проблеми через війну

“Я геть зморена від хронічного болю та тривоги за самопочуття, тому прийняла рішення поїхати на лікування туди, куди порадили лікарі. Сама. Там продовжу крапельниці, пігулки, а також медитації, дихання. Та й зміна картинки має хоч трохи полегшити стан, бо я все літо, а тепер вже майже і вересень, пролежала вдома або в лікарнях. Ні з ким не спілкуюсь, часто плачу, але віри не втрачаю”, поділилася знаменитість.

Минає лікування акторки в селі Нижнє Солотвино, що на Закарпатті.

Тишкевич вісім років бореться з невизначеним діагнозом. Зірка серіалів “Жіночий лікар” і “Ніщо не трапляється двічі” постійно страждає від нестерпного головного болю. Вона потребувала фінансової допомоги, щоб пройти обстеження в Німеччині. Хвороба почала прогресувати, розповіла колега Тишкевич, акторка Анастасія Цимбалару.

Катерина й сама розповіла про свій стан. Невідома недуга прикувала її до ліжка. За словами зірки українських серіалів, відповіді з Данії, куди хотіла потрапити на лікування, чекала останній місяць. Однак їй запропонували потрапити на консультацію до лікаря не раніше жовтня.