“Сидять, знімають” – Горбунов показав відео, де росіянина б’ють головою об скло під час затримання

Ведучий Юрій Горбунов поділився відео, яке було зняте під час мітингів у центрі Москви проти часткової мобілізації.

На ролику троє співробітників “омону” “спакували” чоловіка, але перед тим декілька разів вдарили його головою об скло ресторану. Відео Горбунов виклав в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського іронічно відреагували на часткову мобілізацію у РФ

Росіяни, які сиділи в ресторані, просто стежили за тим, що відбувається. Вони навіть не планували втручатися та спокійно вечеряли далі.

“Масква! Без коментів! Мабуть пастановка!” підписав відео Горбунов і супроводив відео хештегом #мобілізаціяпоруськи. Таким чином, ведучий висміяв коментарі росіян, коли вони на всі криваві злочини, скоєні окупантами в Україні, говорили, що це постановка і неправда.

Ролик прокоментувало багато підписників Горбунова.

“Мініатюра “за стєклом”, сидять, знімають…ну расєя, шо тут скажеш…не дивуюсь”, “Стадо. Раби. Позор. Це все, що вони для себе обрали!”, “Зате комусь затишно сидиться в кафе”, “коли силовики почали бити українців на Майдані, то піднялася вся Україна і президент тікав з країни… Ось різниця між нами”, “це постановка, актори, видно ж!”.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

Президент Росії Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію в Російській Федерації. Про це заявив у своєму зверненні до народу, яке транслювали 21 вересня федеральні канали.

Призову на військову службу підлягатимуть лише ті громадяни, які зараз перебувають у запасі. І насамперед ті, хто проходив службу в лавах збройних сил, має певні військово-облікові спеціальності та відповідний досвід, сказав диктатор.

Указ про “посилення мобілізаційних заходів” вже підписаний. Діяти починає від 21 вересня.