Часу обмаль – чоловіків просять негайно виїхати із захоплених росіянами територій

Чоловікам віком від 18 до 35 років потрібно негайно покинути тимчасово захоплені росіянами території.

Виїжджати можна, зокрема, через Крим до Грузії. А потім повертатись на підконтрольну Україні територію. Про це 22 вересня у Telegram заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, на ворожому блок-посту у Василівці чоловіків віком від 18 до 35 років вже не пропустили в сторону Запоріжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти привезли у Мелітополь масовку росіян Федоров

“Й така практика продовжуватиметься. Мета окупантів – мобілізація наших чоловіків в якості “гарматного м’яса” на фронт. Необхідно вже зараз або намагатись виїжджати в сторону Запоріжжя, або обрати альтернативний шлях – в сторону Грузії через тимчасово окупований Крим. Часу залишилось обмаль!”, наголосив Федоров.

Він нагадав, як у 2014 році у так званих ЛНР/ДНР окупанти влаштовували справжнє полювання на чоловіків.

“Те ж саме вони вчинять і на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей”, попередив Федоров.

У четвер, 22 вересня, у Мелітополі Запорізької області окупанти влаштували теракт, щоб напередодні псевдореферендуму звинуватити в терорі українську владу. Загарбники вчинили вибух на Центральному ринку, де завжди велике скупчення людей.

20 вересня російська окупаційна “влада” на захоплених територіях сходу України заявила про проведення 23-27 вересня так званих референдумів про “приєднання до Росії”.

На Херсонщині про “референдум” заявив колаборант Володимир Сальдо. Також про псевдореферендум заявив колаборант з окупованої частини Запорізької області Євген Балицький.