Агресор вичерпав свої сили – у Верховній Раді відреагували на російську мобілізацію

Мобілізація в Росії це свідчення того, що агресор вичерпав свої сили.

Всі, кого зазомбувала пропаганда, всіх, кого можна було залучити до війни в Україні, вони вже залучили. Про це під час брифінгу 22 вересня заявив представник президента України у Верховній Раді Федір Веніславський, передає Gazeta.ua.

“За даними ГУР, окупанти ще з літа почали відчувати гостру нестачу у поповненні втрат”, сказав Веніславський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лавров розродився черговою брехнею про фейкові референдуми в Україні

Після успішного контрнаступу на Харківщині Кремль спробував мінімізувати негатив для Росії і показати якісь здобутки. Тому там прийнято рішення про мобілізацію та озвучено погрози щодо подальшої анексії України і проведення так званих “референдумів”.

“Вже вчора ми могли спостерігати протестний рух в Росії. Одна справа закликати до вбивства руками армії. Інша справа самому йти на війну, або відправляти туди своїх рідних”, додав представник президента.

21 вересня диктатор Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію у всій Росії. Промову до народу диктатора вранці транслювали федеральні канали. Під мобілізацію потраплять військові в запасі, які мають військові спеціальності й бойовий досвід. Диктатор планує кинути на війну в Україну 300 тис. резервістів.

Оголошення часткової мобілізації в Росії фактично є визнанням того, що РФ вичерпала запас добровольців, які бажають воювати в Україні. Про це, посилаючись на дані розвідки, заявило міноборони Великої Британії у Twitter.