Зеленський показав нові фото визволених з полону українських захисників

Президент України Володимир Зеленський оприлюднив нові фото визволених з російського полону українських захисників.

На світлинах, опублікованих 22 вересня у Telegram-каналі президента, можна, зокрема, побачити Катерину “Пташку” Поліщук.

А також командирів Дениса Прокопенка (“Редіса”), Святослава Паламара (“Калину”), Сергія Волинського (“Волину”) та інших оборонців Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Велике звільнення і велика радість” нові фото й відео повернення українців з полону

“Наші. На волі. Працюємо далі, аби повернути всіх українців з російського полону. Слава Україні!”, йдеться у дописі президента.

21 вересня з російського полону повернули 215 осіб. 200 захисників України обміняли на народного депутата, затриманого за держзраду, Віктора Медведчука. Також з російського полону звільнили 10 іноземних військових, що служили в лавах Збройних сил України. Вдалося повернути тих, кого “засудили” до смертної кари в так званій ДНР.

Захисники Азовсталі чотири місяці перебували у російському полоні. Оборона Маріуполя тривала 86 днів. 20 травня командир полку “Азов” підполковник Денис Прокопенко заявив, що найвище військове керівництво України віддало наказ про збереження життя і здоров’я військовослужбовців гарнізону і припинення оборони Маріуполя.