Зірковий кіт Степан повернувся в Україну й звернувся до підписників

Кіт Степан з Харкова повернувся в Україну з Європи. Там він ховався від щоденних російських обстрілів і бомбардувань рідного міста.

Пухнастий блогер з власницею Анною зупинився у Львові. Він уже оголосив збирання коштів на допомогу тваринам, які постраждали від війни в Україні. Про це написав в Instagram.

“Упевнений, що кожен, хто любить Батьківщину, може бути корисним. Особливо коти. Тому я присвячую свою сторінку не лише веселому контенту, щоб викликати усмішку. Ми робимо важливу справу. Ми рятуємо тварин з усієї України… Це неймовірно, дякую всім за вашу доброту й підтримку. Отже, оголошую новий збір на життєві потреби тварин, які перебувають у складних умовах. Покажіть силу любителям котів”, прокоментував пухнастий блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Котик-бандерівець”: у Миколаєві натрапили на тварину з патріотичною “міткою”

На знімках кіт Степан позує на тлі Львівської ратуші й Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Зірка мережі харківський кіт Степан 18 травня в Каннах отримав відзнаку World Influencers and Bloggers Awards. Улюбленця мільйонної публіки, який евакуювався на початку війни у Францію, номінували на премію ще 30 березня як блогера Instagram.