Росіяни накрили касетними боєприпасами Часів Яр: фото наслідків

Російські окупанти продовжують обстрілами рівняти мирну Донецьку область із землею.

Увечері 21 вересня завдали ракетного удару по підприємству Краматорська та обстріляли школу мистецтв у Часовому Ярі касетними боєприпасами. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Тelegram.

“Кожен російський злочин ретельно документуємо. За все будуть відповідати”, наголосив він.

У Мар’їнській громаді зафіксували обстріли по Мар’їнці, Красногорівці, Максимільянівці та Костянтинівці. В Очеретинській по околицях Очеретиного, Кераміка та Новокалинового. Без постраждалих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дев’ять російських ракет накрили Запоріжжя: є вбиті, люди під завалами

У ніч на 22 вересня поодинокі прильоти були в Авдіївці. На ранок масований артобстріл центру міста та танковий обстріл старої частини. Наслідки встановлюють. У Диліївці Костянтинівської громади пошкоджено два будинки, без жертв.

“У Бахмутській громаді удари прийшлися по приватному сектору Бахмута та Хромовому. Поранено дві людини, пошкоджено шість будинків”, додав Кириленко.

У Світлодарській громаді гучно було в Одрадівці та на станції Майорськ. Інформація про постраждалих не надходила.

21 вересня російські війська вбили в Україні 10 цивільних людей. Ще 38 осіб були поранені внаслідок російських обстрілів. Найбільше мирних жителів загинули на Донеччині шість людей, поранено 20.

Збройні сили України продовжують активні контрнаступальні дії в напрямку Лиману Донецької області. 21 вересні наші захисники намагалися прорвати російську оборону навколо Ямполя на південний схід від Лиману і в самому місті, за даними американських аналітиків.