Російські окупанти атакували Запоріжжя: що відомо

Уранці 22 вересня ворог завдав удару по місту Запоріжжя.

Інформація щодо постраждалих та руйнувань з’ясовується, повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Старух у Тelegram.

“Дотримуйтесь правил повітряної тривоги”, закликав Старух. Про який саме удар йдеться не уточнив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія б’є по інфраструктурі України: Генштаб повідомив останні новини з фронту

Атакував противник Запоріжжя і вдень 21 вересня. Російські окупанти завдали ракетного удару по місту. Відомо пʼять “прильотів”. Руйнувань зазнали не лише обʼєкти інфраструктури, а й приватні будинки.

Унаслідок ворожої атаки є троє постраждалих цивільних. Одна людина перебуває в лікарні з діагнозом контузія. Вона у стабільному стані.

З початку повномасштабної війни Запорізька область стримує ворожі сили й не дає просунутися їм углиб країни. Запорізька область частково перебуває під російською окупацією. На 5 червня регіон захопили майже на 60%.

На тимчасово захоплених територіях окупаційна “влада” погрожує населенню смертною карою. Також почалася нова хвиля викрадення людей, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. Окрім того, колаборанти активно готуються до псевдореферендуму.

Жителів тимчасово окупованих районів Херсонської та Запорізької областей закликали якнайшвидше евакуюватися всіма доступними способами. Навіть через окупований Крим. Це необхідно, щоб ЗСУ під час наступу не наражали на небезпеку цивільне населення.