Росія б’є по інфраструктурі України: Генштаб повідомив останні новини з фронту

Минулої доби, 21 вересня, російські окупанти продовжили обстрілювати військові й цивільні об’єкти на території України.

Завдали ракетних та авіаційних ударів. Загроза нових ударів ворога зберігається. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 22 вересня.

“За минулу добу ворог завдав вісім ракетних і 16 авіаційних ударів, здійснив 115 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок ударів постраждала інфраструктура понад 40 населених пунктів. Це Сіверськ, Мар’їнка, Веселе, Нескучне, Єгорівка, Безіменне, Білогірка, Миролюбівка й Високопілля”, ідеться у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артилерія, танки й міномети: росіяни масовано вдарили по містах і селах

На Волинському й Поліському напрямках обстановка без змін. На інших напрямках противник обстрілював з танків, мінометів та артилерії різних калібрів.

На Сіверському напрямку були прильоти в районах населених пунктів Сеньківка й Гута-Студенецька Чернігівської області.

На Слобожанському напрямку у районах населених пунктів Стрілеча, Глибоке, Мороховець, Гатище, Вовчанськ, Кам’янка, Куп’янськ та Осикове.

Від початку повномасштабного нападу Росія випустила по Україні кілька тисяч ракет великої дальності. Однак за останній тиждень РФ посилено цілиться по цивільній інфраструктурі. Загарбники б’ють навіть туди, де це не дає негайного й відчутного воєнного ефекту, повідомила британська розвідка.

Там вважають, що таким чином РФ намагається підірвати моральний дух українського народу й керівництва держави.