Валерій Маркус про часткову мобілізацію путіна: “Коли знищених росіян буде 100 тисяч, це вже зачепить кожну сім’ю в рф” (Відео)

Знищена техніка рф

“Час: Online”

Маркус також говорить, що загалом в стратегії росії ведення цієї війни йому все подобається

У програмі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська та армієць ЗСУ, головний сержант 47-го штурмового полку Валерій Маркус розповів, які наслідки для України матиме часткова мобілізація на росії, де мають призвати 300 тисяч росіян, та псевдореферендуми.

“Це означає, що ми вб’ємо більше росіян. Я хочу, щоб їх мобілізація пройшла максимально успішно”, – каже армієць.

На запитання, що з такого “війська», куди забирають з примусом, може вийти, Маркус говорить: “Нічого хорошого. Вони деморалізуються при першій же критичній ситуації. І це може бути навіть не бій, а зима, відсутність їжі, відсутність нормальних умов побуту. І все, цього вже буде достатньо. А якщо вони ще почнуть вмирати, то все це загостриться дуже сильно. І у всього цього натовпу буде зброя, і так само у зеків, яких понабирали”.

Маркус також говорить, що загалом в стратегії росії ведення цієї війни йому все подобається.

“Я всім задоволений. Їх здохло вже 55 тисяч. І звісно, їм це відчутно. І коли буде 100 тисяч знищених росіян, то це вже зачепить кожну сім’ю в росії. І як би це все не закінчилося, це буде їх переслідувати ще багато-багато років. І в моральному сенсі, і в фізичному, і в політичному, вони оправлятимуться від цього будуть десятиліттями. А мертві росіяни, це не тільки мертві люди, це мінус озброєння, мінус літаки, це мінус техніка, в якій вони здохли. Тому все чудово”, – говорить армієць.

Як повідомляв 5.UA, раніше російський диктатор володимир путін повідомив, що в росії оголошено часткову мобілізацію. путін також відкрито заявив, що готовий використати ядерну зброю. За словами міністра оборони рф Сергія Шойгу, мобілізувати збираються 300 тис. резервістів. 

Нагадаємо, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Зауважимо, що “друга армія світу” виявилася таким самим фейком, як і всі новини з російського телевізора. Всього за місяць окупаційні війська втратили в Україні більше особового складу і техніки, ніж за 10 років війни в Афганістані. Втрати ворога перевищують також втрати росіян в обох чеченських війнах. Крім того, втрати росії в особовому складі, танках і літаках перевищують розміри деяких інших армій світу. Відомо, що ЗСУ знищили щонайменше 12 російських генералів на передовій.

Крім того, Генштаб ЗСУ оприлюднив втрати російських окупантів за 209 днів повномасштабної війни – уже понад 55 тисяч знищених окупантів.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.