Три знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх – гороскоп на 22 вересня

22 вересня день брехунів та авантюристів. Не поспішайте вірити всьому, що почуєте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Романтичні пригоди матимуть неприємні наслідки, говорить астрологиня. Особливо коли йтиметься про службові романи. Відкладіть позов до суду. Справа затягнеться, її результати не задовольнять вас. Іти на до керівництва не варто. Досягти бажаного не вдасться, а роботи побільшає. Складний час для керівників усіх рангів. Є ризик ухвалити помилкові рішення. Справжній успіх чекає на Тельців, Дів і Скорпіонів. Ви досягатимете висот у всьому, за що беретеся. Вдалий період для очищення організму. Влаштуйте розвантажувальний день. Пийте більше чистої води”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Вашій щедрості не буде меж. Легко налагодите діалог з людьми будь-якого рангу. Добиватиметеся того, що хотіли. Вдалий час для знайомства коханих зі своєю ріднею. Невістки легко знайдуть спільну мову зі свекрухами, а зяті з тещами.

Телець (21 квітня 20 травня)

Утримайтеся від понаднормових витрат. Зароблене вам виплатять нескоро. Не спішіть скуповувати валюту. Подбайте про комфорт у домі. Можна замінити меблі чи килимове покриття.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Фінансова чуйка працюватиме добре. Це утримає вас від збиткових рішень. Кишеня наповниться. Подбайте про дієтичне харчування. Це допоможе швидко повернути себе в чудову форму.

Рак (22 червня 22 липня)

Все, що задумаєте, вдаватиметься. День буде щедрим на подарунки. Не засмучуйтеся, якщо в знайомих зміняться плани. Доля відвертатиме від невдалих зустрічей і побачень.

Лев (23 липня 23 серпня)

Ви вдало організуєте родинне свято. Будьте щедрими на подарунки, підтримуйте дорогих серцю людей. Стосункам з коханими нашкодить ваша самовпевненість. Дослухайтеся до їхніх прохань.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Відривайтеся від сумних думок. У стані відчаю можете наробити дурниць. Візьміть паузу, якщо сил бракує. Незабаром усе налагодиться. Зачекайте з плануванням вагітності і створенням нової сім’ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветерани можуть отримати до 1 млн грн на власний бізнес

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Заробітки потішать. Не допускайте фінансових ризиків, щоб не розоритися. Нетерпимість коханих дратуватиме. Будьте милосердними. Не варто згадувати про всі їхні провини.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

День сприяє фінансовому злету. Багато вдаватиметься. У сімейному житті відбудуться зміни, які вас порадують. Помиритеся і зблизитеся з коханими. Сходіть на побачення в улюблений ресторан.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Менше сидіть удома. Частіше виходьте на зустрічі й переговори. Підтримайте коханих. Їм зараз не до романтики. Потіште їх смачними стравами й ніжними обіймами.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Добре спланований день виявиться плідним. Кохані будуть упертими. Не поспішайте критикувати. Дайте їм час обдумати свою поведінку.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Багато мандруватимете. Ходитимете в гості й шукатимете пригод. Сумувати не буде часу. Не спішіть витрачати гроші. Робіть мінімум закупів.

Риби (21 лютого 20 березня)

Плідний і творчий день. Рішення з’являтимуться спонтанно. Для багатьох станете дороговказом. Частіше обіймайте дітей і коханих. Бачитимете віщі сни.

До кінця вересня суттєвого потепління можна не очікувати. Проте цього року на Україну очікує два бабиних літа.