Українські бійці не дають ворогу спуску ні в небі, ні на землі

Українські військові продовжують завдавати потужних ударів по російських окупантах на Південнобузькому напрямку.

Збройні Сили України протягом 21 вересня знищили два командних і два пункти управління противника. Росіяни втратили 41 солдата, чотири танки, 12 одиниць іншої авто-бронетехніки та зенітно-ракетний комплекс “Бук-М2/3”. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська авіація за добу завдала понад 20 ударів по ворожих позиціях Генштаб

“Нашою авіацією завдано 21 удар по ворогу з неба, а морськими піхотинцями знищено ворожий гелікоптер Мі-24 з землі в районі Костромки. При спробі росіян проводити повітряну розвідку, нашими підрозділами виявлено і знищено два шпигуни типу “Орлан-10”, – розповіли українські захисники.

Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали майже 280 вогневих завдань, внаслідок яких було вражено: два командних пунктів безпосередньо в Херсоні; два пункти управління в Нововоскресенському й Дудчанах; два склади боєприпасів в П’ятихатках та Херсоні; три райони скупчення озброєння, техніки і живої сили в Дудчанах і Новій Каховці; радіолокаційну станцію “Зоопарк” противника в Крутому Яру.

Українські бійці не дозволили окупантам переміститися із одного берега Дніпра на інший. Під вогнем ворог не зміг відплисти баржою з Херсону.

Окупанти розгорнули підрозділи протиповітряної оборони у Бериславському районі, щоб захиститися від авіаційних і ракетних ударів ЗСУ.