Трав’яні збори усувають свербіж при геморої

Кожен третій житель планети страждає на геморой. Недуга вражає людей, які зловживають алкоголем, гострою їжею, мають варикозну хворобу, ожиріння, запалення органів малого тазу, цистит. У зоні ризику перебувають вагітні.

 У мене геморой проявлявся поступово. Спершу почав свербіти задній прохід, потім стало боляче ходити в туалет, каже 51-річна Юлія Гонська з Рівного.

При недузі вени в ділянці зад­нього проходу переповнюються кров’ю. Збільшуються, виникає запалення, біль. З часом з’являється крововиділення.

 Я не прихильниця медикаментозного лікування, говорить Гонська. Намагаюся не пити пігулок, більше довіряю народній медицині. У цьому питанні кращої цілительки, ніж Тетяна Павлівна Радіонова, не знайшла. Замовила в неї трав’яний комплекс. Вже з першого використання мазі й еліксиру відчула полегшення. За місяць хвороби як і не було.

 Геморой делікатна й складна проблема, розповідає травниця Тетяна Павлівна Радіонова. Але затягувати з її вирішенням не можна, бо біль посилюватиметься й недуга пере­йде у важчі стадії.

Щоб позбутися хвороби, радить застосовувати трав’яний комплекс. Засоби містять цілющі рослини й коріння, які м’яко та надійно усувають запалення і зменшують гемороїдальні вузли.

 Комплекс складається з мазі для зовнішнього застосування та еліксиру для прийому всередину. Полегшення настає після першого використання. Після повного курсу зникають біль, свербіж, кровотеча, додає Радіонова.

Якщо недуга виникла через закреп, допоможе збір трав і коріння від коліту. Має послаблювальну дію, налагоджує випорожнення та нормалізує роботу кишківника.

Більше інформації про натуральні трав’яні засоби для боротьби з простатитом, гемороєм, парапроктитом, закрепом, гайморитом, псоріазом, демодекозом, герпесом, грибком, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової travnik.kharkiv.ua.

Тетяна Павлівна Радіонова відправляє засоби поштою по всій Україні.

0(97) 925 73 97 (також Viber i WhatsApp), 0(66) 044 08 98, 0(93) 011 79 92

Інстаграм tetiana_pavlovna_radionova

“Газету по-українськи” можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за “ковідну тисячу”