Багато поранених – показали наслідки російських обстрілів Донеччини

Росіяни продовжують обстрілювати житлові райони Донеччини вздовж всієї лінії фронту.

Зокрема, у Волноваському районі під обстріли потрапили села Вільне Поле Бурлацьке та Новоукраїнка. Про це повідомив у Telegram голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

В Новоукраїнці снаряд влучив на подвір’я одного з будинків. Інформацію про постраждалих та обсяги руйнувань ще уточнюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни продовжують вбивати цивільних на Донеччині: трагічні цифри

“У Покровському районі вночі росіяни завдали ракетного удару по Кураховому влучили у будинок. За попередньою інформацією, поранено 12 людей, у тому числі дві дитини. Ще одна людина може бути під завалами. ДСНС продовжує рятувальну операцію”, – зазначив Кириленко.

Всю ніч тривали обстріли Костянтинівської громади. Обійшлось без постраждалих.

Росіяни також нанесли авіаудари по Бахмуту та Сіверську. У Бахмуті зруйновано футбольний майданчик, у Сіверську наслідки ще встановлюють. На ранок Торецьк потрапив під артобстріл пошкоджено адміністративну будівлю. Ніхто з цивільних не постраждав.

У ніч на 20 вересня росіяни продовжували активно стріляти на Донецькому та Горлівському напрямках. Близько першої ночі ворог завдав авіаудару по Бахмуту, повідомив у вівторок вранці голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Влучили в багатоповерхівку. У будинку обвалилися три під’їзди.

19 вересня росіяни продовжили бити по Донеччині з артилерії, авіації та ракетами. Під ранок знову масованого артобстрілу зазнала Авдіївка.