Путін заговорив про “ядерний шантаж” Заходу і “референдуми”

Країни Заходу влаштували “ядерний шантаж” Росії.

Відтак при загрозі територіальній цілісності РФ готова “використати всі наявні в себе засоби”. Про це сьогодні, 21 вересня, сказав у відеозверненні російський президент Володимир Путін, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб оновив дані про втрати РФ в Україні: побільшало “200-х”

“Захід перейшов будь-яку межу, безвідповідальні політики говорять про постачання наступального озброєння Україні. Технікою завдаються удари по Росії. У хід із боку Заходу пішов ядерний шантаж. При загрозі своєї територіальної цілісності Росія використає всі наявні засоби, це не блеф. Роза вітрів може розвернутися в їхній бік”, сказав Путін.

Він також заявив, що Росія “підтримає рішення жителів Донбасу, Херсонщини і Запорізької області” щодо проведення так званих референдумів.

“Ми зробимо все, щоб були безпечні умови для проведення “референдумів”, рішення жителів ми підтримаємо”, сказав він.

Президент Росії Володимир Путін оголосив про часткову мобілізацію в Російській Федерації. Про це заявив у своєму зверненні до народу, яке транслювали 21 вересня федеральні канали.

Російське керівництво вирішило створити більше бойової сили для війни з Україною. Але президент РФ Володимир Путін іде на значний ризик, змінюючи стратегію. Про це повідомляє міністерство оборони Великобританії у Twitter.