Як зробити вікна чистими – практичні поради

Щоб вікна в оселі були ідеально чистими, вам знадобляться всього два інгредієнта.

Які саме – пише ТСН.ua.

Часто буває, що на вікнах залишаються розводи навіть після того, як їх помили магазинними засобами. Проте існують два способи, які допоможуть отримати блискучі та ідеально чисті вікна за допомогою всього лише двох інгредієнтів. І їх можна знайти в кожному домі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти тепло в оселі корисні поради

Харчова сіль

Це простий, але ефективний народний метод. Потрібно розчинити 2 столові ложки солі в 1 л теплої води. Засіб перелити до пляшечки з розпилювачем і помити вікна, як зазвичай. Не забудьте в кінці протерти скло насухо м’якою ганчіркою.

Нашатирний спирт

Ви зможете швидко отримати ідеально чисті вікна, але мити їх доведеться в гумових рукавичках, адже нашатирний спирт небезпечний для шкіри рук.

Додайте 1 мл нашатирного спирту на 1 л води. Помістіть отриманий розчин до пляшечки з розпилювачем, розпиліть на скло, протріть ганчіркою, а потім насухо витріть серветкою. Єдиними недоліком цього методу можна назвати різкий запах. А тому після прибирання потрібно обов’язково провітрити приміщення.

Тепер ви знаєте, як помити вікна, щоб вони були ідеально чистими і без розводів, за допомогою всього лише двох інгредієнтів.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що цей опалювальний сезон без перебільшення стане найскладнішим в історії незалежної України. Головний ризик це терористичні акти Росії проти критичної інфраструктури. Інша проблема, яка також цікавить українців, що буде з платіжками та як економити на опаленні.

Голова обласної військової адміністрації Миколаївщини Віталій Кім порадив жителям області запастись генераторами на зиму. Через обстріли можуть бути надзвичайні обставини.