“Це клоунада”: дружина розповіла чоловіку-окупанту погані новини

Дружина військового РФ розповіла чоловіку погані новини після зборів у військовій частині.

Жінка розповідає, що сходила на збори до командира окупанта, під час якого він заявив, що земля, яку, мабуть, обіцяли військовослужбовцям, виділятиметься не всім, а відпустка учасникам “спеціальної військової інформації” не передбачається взагалі. Перехоплену розмову опублікувало ГУР України в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “А самі ви зараз де? В “очкє” – окупант обговорив зі своєю дівчиною останні зміни на лінії фронту

“Ходили сьогодні на клоунаду”, – розпочала розмову дружина.

“Ну і?” – питає її чоловік.

“Інакше, ніж клоунада – це назвати не можу. Таких офіцерів у житті не бачила. Вальяжних, х*євих. Я не знаю, плюнути йому в морду і те, так би мовити, цього буде недостатньо. Кураков Сергій Дмитрович, чи як його там. Дурень дурнем. Клоун. Задали питання щодо виділення земель. Загалом, коротше не всім дадуть цю землю, а лише тим, хто цього потребує. Тобто якщо у тебе вже є у власності житло, тобі х..й чого дадуть”, – розповіла окупанту дружина.

Далі вона розповіла, що відпустки для учасників так званої СВО не передбачені взагалі.

“Потім запитали про відпустки, чому немає далі відпусток, він сказав, що наступний борт тільки готується на відпустку в суботу, а потім він взагалі сказав, що учасникам СВО взагалі не передбачено відпустку. Загалом сходили як у цирк. Не треба ходити до цирку, сходи до вас на збори і подивися на Куракова. В головній ролі. Я нічого не знаю, моя хата з краю та й взагалі…”, – розповіла дружина.

Раніше військовослужбовець РФ розповів своєму другу про нещодавнє оточення їх українськими військами.

Перехоплену розмову окупанта також опублікувало ГУР України в Telegram. Він розповів, що ЗСУ використовують нові польські танки Т-72 й взагалі набагато перевищують за кількістю російські війська.