Окупанти намагалися зруйнувати дамбу Печенізького водосховища – Генштаб ЗСУ

російські військові

Повномасштабна війна росії проти України

Ворог упродовж доби здійснив 7 ракетних та 20 авіаційних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України

російські окупанти продовжують обстрілювати об’єкти цивільної та військової інфраструктури на території України. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Так, в населеному пункті Печеніги на Харківщині окупанти намагалися зруйнувати дамбу Печенізького водосховища, успіху не мали.

Упродовж дня внаслідок терористичних дій російських військ постраждала інфраструктура більш як 20 населених пунктів, зокрема Слов’янськ, Сіверськ, Соледар, Бахмут, Вугледар, Степне, Нікополь та Очаків. 

За поточну добу російські окупанти завдали 7 ракетних та 20 авіаційних ударів, здійснили понад 15 обстрілів з РСЗВ по військових та цивільних об’єктах на території України.

Нагадаємо, 20 вересня, російські окупанти знову обстріляли Слов’янськ Донецької області. 

Як повідомляв 5.ua, майже 6 тисяч мирних людей убила росія від початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Також, у “лнр” та “днр” визначилися з датами проведення псевдореферендумів щодо приєднання до складу росії. Вони пройдуть 23-27 вересня. 

Як повідомлялося раніше, путін планує публічно виступити щодо псевдореферендумів на окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей про нібито їхнє приєднання до росії. 

Нагадаємо, на Ізюмській трасі журналісти “5 каналу” знайшли спалену російську техніку і покинуті речі окупантів.