Матір “Пташки” з “Азовсталі” відреагувала на відео з її донькою, яке опублікували пропагандисти

Катерина Поліщук

Повномасштабна війна росії проти України

За словами матері “Пташки”, вона не може оцінити, чи схудла її донька, оскільки на ній великий одяг

Мати Катерини Поліщук, відомої як “Пташка” з “Азовсталі”, відреагувала на оприлюднене напередодні відео з її донькою. Світлана Поліщук каже, що пишається своєю дитиною.

Про це жінка розповіла в коментарі “Радіо Свобода”.

“Я пишаюсь своєю донечкою, що вона так тримається, що не здається. Вона у мене молодчинка, я її дуже і дуже люблю. Знаю, що вона обов’язково повернеться додому. Це дуже мило було з її боку, що вона, знаходячись у такому скрутному становищі, думає про те, що вона сказала і як, як я це сприйняла”, – прокоментувала Світлана слова доньки про те, що тій соромно за те, що її матюки в записах почула мама.

За словами матері “Пташки”, вона не може оцінити, чи схудла її донька, оскільки на ній великий одяг. Також Світлана звернула увагу на те, що у відео Катерину підписали як “снайпер”, хоча насправді вона медик.

“Вона насправді давно була медиком, і всі це знають. Я знаю те, що в Росії пишуть неправду. Вона ж навіть стріляти не вміє, як мені сказали хлопці з “Азову”, які знають Катю”, ‒ наголосила мати дівчини.

Нагадаємо, російські загарбники записали перше відео з Катериною “Пташкою” Поліщук, яка знаходиться в полоні в окупантів. 

У полоні захисники “Азовсталі” перебувають після того, як у травні покинули територію заводу. За інформацією президента Володимира Зеленського, в руках окупантів понад 2,5 тисячі бійців із Маріуполя.

Нагадаємо, місяць тому голова Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що захисники Маріуполя живі, а розвідка постійно працює над їхнім звільненням.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.