Партнер Apple випадково розсекретив два її неанонсовані гаджети

На сайті компанії Logitech у розділі сумісних з її стилусом Crayon пристроїв знайшли інформацію щодо двох іще неанонсованих гаджетів Apple.

Прем’єра очікується лише на жовтневій презентації, повідомляє портал 9to5Mac. Ідеться про 12,9-дюймовий iPad Pro шостого покоління та 11-дюймовий iPad Pro четвертого покоління.

Компанія Apple тісно співпрацює з Logitech над стилусом під брендом Crayon. Найбільший виробник девайсів для ПК, який раніше пішов з Росії, пропонує єдиний неоригінальний пристрій, який містить ті ж опції, що й аксесуар Apple Pencil.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні відкрили передзамовлення iPhone 14: скільки коштують телефони

Подробиць про нові планшети Apple на сайті немає. Є лише повідомлення, що “скоро вони надійдуть у продаж”. Раніше купертинівці підтвердили, що реліз iPadOS 16.1 відбудеться в жовтні, тому презентацію нових iPad у наступному місяці можна вважати константою.

Комп’ютер чи смартфон легко можуть зламати хакери або встановити на них небезпечні програми. Зрозуміти, що це сталося з вашим пристроєм, можна за декількома ознаками.

У разі втрати ґаджета діяти потрібно якомога швидше, щоб зловмисники не встигли скористатися банківськими або конфіденційними даними. Інструкцію опублікувала кіберполіція.