Хіменес-Браво пояснив, що для нього означає патріотизм: “Недостатньо мати громадянство”

Зірковий шефкухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво активно волонтерить і відвідує українських захисників на передовій.

Він зізнався, що для нього неважливо мати громадянство, аби відчувати себе патріотом України. Вже 13 років Хіменес-Браво живе та працює в нашій країні. Свій патріотизм обміркував в Instagram.

“Патріотами прокидаємося щодня, а не народжуємося. Недостатньо мати в паспорті громадянство “українець”, бо в мене його нема. Але я пишаюся бути патріотом України”, написав шефкухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрапили під “Гради” і отримали “кулю в бронік”: хто із зірок зазнав поранень на передовій

На його думку, патріотизм полягає в тому, аби підтримувати свою країну, а не лише вимагати чогось від неї. Він закликав українців працювати задля Батьківщини та пожартував, що багато хто вважає його божевільним через позицію.

“Не потрібно віддавати все, але є те, що зобовʼязані робити сплачувати податки, не лише країна має йти на ваш заклик і бути щось постійно винна, давайте вже позбудемося цих “совкових” поглядів. Все, що роблю, це велика вдячність моїй Україні за 13 років любові та гостинності. Це божевілля бути колумбійцем і бути закоханим у країну, де йде найжорстокіша, найбільша, найпідліша війна з часів Другої Світової? Тоді мені подобається бути божевільним”, додав Хіменес-Браво.

Хіменес-Браво продовжує ділитися із прихильниками радісними моментами стосунків зі своєю обраницею-українкою.

В Instagram-stories знаменитість показав листування зі своєю другою половинкою. У переписці обраниця кухара вирішила розповісти йому новину, щоправда, дівчина не знала, як він на неї відреагує.